Hyppää sisältöön

Osaamisen kehittämisverkosto

 

Ota yhteyttä osaaja- ja koulutustarpeissa  koulutusverkoston jäseniin!

Palvelemme alueen yrityksiä monipuolisissa osaamisen kehittämistarpeissa. Alta löydät eri organisaatioiden yhteyshenkilöt. 

lappialogo.jpg
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ylläpitää Ammattiopisto Lappiaa ja omistaa Lappia-Koulutus Oy:n. Opiskelijoita Lappiassa on noin 3500 ja henkilöstöä noin 340. Toimipisteemme ovat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa, Rovaniemellä ja Torniossa. Toteutamme monipuolisesti koulutuksia myös muualla Suomessa sekä palvelemme asiakkaita myös rajan yli Ruotsiin ja Norjaan. Yrityksille ja yhteisöille järjestämme koulutuksia tarpeiden mukaan.

Palveluitamme ovat:

 • Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot sekä muu ammatillinen lisäkoulutus
 • Oppisopimuskoulutus
 • Työvoimakoulutukset
 • Lupa-, pätevyys- ja korttikoulutukset
 • Pätevyys- ja menetelmäkokeet
 • Henkilöstön osaamistarpeiden kartoittaminen
 • Asiakaskohtaisesti räätälöidyt koulutus- ja palveluratkaisut
 • Yhteishankintakoulutukset (rekry-, muutos- ja täsmäkoulutukset)
 • Lappia Autokoulu

Lappia-Koulutus Oy

Kehitämme uusia palvelutuotteita työelämän tarpeisiin. Toimimme asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, ketterästi ja turvallisesti. Suurin osa koulutuspalveluistamme on ei-tutkintoon valmistavaa työvoimakoulutusta ja muuta markkinaehtoista koulutustoimintaa. 

 • koulutus- ja kehittämispalvelut
 • ura- ja rekrytointipalvelut
 • lupa-, pätevyys- ja korttikoulutukset
 • osaamistarpeiden kartoittaminen
 • Lappia Autokoulun palvelut

Yhteyshenkilö
Tellervo Rouvinen
Koulutuspäällikkö
Auto-, Kaivos-, Kone- ja tuotantotekniikka-, Logistiikka- ja Prosessiteollisuusala
p. 040 865 6933
tellervo.rouvinen@lappia.fi

Ammattiopisto Lappia
Urheilukatu 6
95400 Tornio
kuntayhtyma@lappia.fi

Ammattiopisto Lappia
Paasi-rakennus, Tietokatu 2
94600 Kemi

www.lappia.fi
FB
Instagram
LinkedIn

Centria_tunnus_RGB_FI_marginaalilla.jpg
Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centria-ammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden, hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

Suurhankenäkökulmasta halutaan nostaa esille erityisesti Centrian tekniikan koulutukset sekä yrityksille ja elinkeinoelämälle suunnatut koulutus- ja kehittämispalvelut.

Insinööri (AMK) -tutkinto

Centria-ammattikorkeakoulussa voi suorittaa sekä päivä- että monimuotototeutuksena suomenkielisen insinööri (AMK) -tutkinnon prosessi- ja materiaalitekniikassa, kemiantekniikassa, tieto- ja viestintätekniikassa, sähkö- ja automaatiotekniikassa, konetekniikassa sekä tuotantotaloudessa. Tarjonnassa on myös englanninkielisiä tutkintoja.

Centrian palveluliiketoiminta

Centrian palveluliiketoiminta mahdollistaa toiminta-alueelle erityisesti yritysten kehittämistoimenpiteitä tukevia palveluja. Kun koulutus- ja kehittämispalvelut ovat lähellä, helpottavat ne alueellisten yritysten arkea. Centrian palveluliiketoiminnan tehtävissä työskentelevät toimivat usein myös opetus- sekä tutkimus, kehitys- ja innovaatiotoiminnan tehtävissä, jolloin ajantasaisin tutkimustieto on automaattisesti myös palveluliiketoiminnan käytössä, kun asiakasyritys tarvitsee kehittämistukea esimeriksi uuden innovaation eteenpäin viemisessä.

Centria on tarjonnut koulutuspalveluja alueella jo yli kolmen vuosikymmenen aikana. Tarjolla on sekä valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia että erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä tilaus-, rekry-, täsmä- ja muutoskoulutuksia sekä työvoimakoulutuksia yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

https://tki.centria.fi/koulutuspalvelut

Centrian asiantuntijapalvelut tarjoavat messu- ja tapahtumapalveluja, kehitysprojektin valmistelupalvelua, energiatehokkuutta edistäviä asiantuntija- ja mittauspalveluja sekä tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä palveluja.

Centrian tuotekehityspalvelut tarjoavat osaamista yritysten tuotekehitys- ja innovaatiovaiheiden tueksi. Apua on saatavilla tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin sekä idean jalostamiseen. 

Tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut tukevat teollisuuden, palvelualojen ja julkisen sektorin toimintaa. Toimialoja yhdistäviä teemoja prosessien kehittämisessä ovat laatu, turvallisuus ja toiminnan tehokkuus. Centria avustaa näiden kehittämisessä muun muassa laatujärjestelmiin, tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tai vaatimuksenmukaisuuden osoittamiseen liittyvillä palveluilla.

Yhteyshenkilöt
Palvelupäällikkö Jani Rättyä, p. 044 449 2577, jani.rattya@centria.fi
Koulutuspäällikkö Marianne Hirn, p. 044 4492 721, marianne.hirn@centria.fi
Koulutusalavastaava Hannu Leppälä, p. 044 4492 705, hannu.leppala@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulu
Vierimaantien kampus
Vierimaantie 7
84100 Ylivieska
info@centria.fi

www-sivut
FB
Instagram
LinkedIn
Twitter

Koulutuskeskus_vaaka_pieni.jpg

Koulutuskeskus JEDU tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille seitsemällä paikkakunnalla – Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Siikalatvan Piippolassa sekä Ylivieskassa.

Opiskelijoita JEDUssa on vuosittain n. 3 000. Laaja koulutustarjontamme vastaa alueen työelämän tarpeisiin. Opiskelija voi opiskella kokonaisen tutkinnon tai hankkia työssään tarvittavaa täsmäosaamista tutkinnon osa koulutuksilla.

Koulutustarjonnassamme on

 • 23 perustutkintoa
 • 19 ammattitutkintoa
 • 8 erikoisammattitutkintoa
 • valmentavat koulutukset ja
 • oppisopimuskoulutus

Koulutustarjontaamme voit tutustua sähköisen hakijan oppaan kautta https://issuu.com/koulutuskeskusjedu/docs/jedu_hakijan_opas_2022 tai vierailemalla www-sivuillamme.

Yhteyshenkilöt:

Heli Kaunismäki, kehitysjohtaja, 040 186 3489, heli.kaunismaki@jedu.fi
Hannu Simi, suunnittelija, 040 312 0441, hannu.simi@jedu.fi
Tanja Vähäoja, suunnittelija, 040 150 8438, tanja.vahaoja@jedu.fi
Anne Kaartinen, projektikoordinaattori, 040 157 7387, anne.kaartinen@jedu.fi
Teuvo Vähäsarja, asiakkuusvastaava, 044 769 2213, teuvo.vahasarja@jedu.fi
Mika Lukkarinen, koulutuspäällikkö, 044 041 0221, mika.lukkarinen@jedu.fi

Koulutuskeskus JEDU Maliskyläntie 2 85500 Nivala
www.jedu.fi

FB
Instagram
LinkedIn

36614118_10156431211776192_7842985898860871680_n.png

Kajaanin ammattikorkeakoulun toiminta kohdentuu hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun osaamiseen. Ammattikorkeakoulu edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla:

 • matkailussa
 • sairaan- ja terveydenhoidossa
 • liiketoimintaosaamisessa ja yrittäjyydessä
 • ICT- teollisuudessa ja
 • kone- ja kaivostekniikassa

Tarjoamme opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Huomioimme opiskelijat yksilöinä ja pieni dynaaminen ammattikorkeakoulumme on heille turvallinen paikka. Haluamme opiskelijoiden viihtyvän meillä. Tärkeä painopiste toiminnassamme on opintojen ohjaus ja tuutorointi, joiden tavoitteena on auttaa opiskelijaa menestyksekkääseen opiskeluun. Valmistuneet opiskelijat arvostavat kouluamme. He ovat antaneet hyvät arvosanat erityisesti opetuksen ja ohjauksen tasosta.

Henkilökunta on voimavaramme. Heillä on myönteinen, innovatiivinen ja ennakkoluuloton asenne itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.

Kajaanin ammattikorkeakoulu on pieni suuri korkeakoulu, joka tarjoaa siis monipuolisia mahdollisuuksia opiskella tutkintoon johtavissa koulutuksissa, ylempi amk -koulutuksissa sekä avoimen ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit opiskella tutkintoon johtavia koulutuksia (tradenomi, restonomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosionomi, liikunnanohjaaja, insinööri), ylempi amk-koulutuksia (eri aloilla johtamisen ja kehittäminen opintoja sekä kliininen asiantuntija) sekä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.

Tutkintoon johtavista koulutuksista löydät tietoa päivätoteutukset ja monimuotokoulutukset sekä ylempi amk koulutukset

Avoimen amk opintotarjonnan löydät tästä

Yhteyshenkilöt:
Teknologia-osaamisalue/Jatkuva oppiminen
Jaana Tolonen, suunnittelija, p. 044 710 1631, jaana.tolonen@kamk.fi

Eija Heikkinen, osaamisaluejohtaja, p. 044 7101 202, eija.heikkinen@kamk.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 1
97100 Kajaani
kajaanin.amk@kamk.fi

www-sivut
FB
Instargram
Twitter
LinkedIn

kpedu-5b1e4368cdfa0.png

KPEDU koulutus- ja kehittämispalvelujen tuottajana

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Koulutusyhtymä on myös aktiivinen alueen ja sen elinkeinojen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä opiskelee vuosittain n. 200 prosessi-, kemian- ja kaivosalalle valmistuvaa tai siellä jo työskentelevää ammattilaista. Lisäksi laboratorioalan sekä automaatio ja kunnossapidon tutkinto- ja lisäkoulutuksemme on varsin laajaa ja palvelee teollisuuden tarpeita.

Yhteistyö alan yritysten kanssa on erittäin tiivistä ja kehitämmekin koulutustuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet. Koulutuksia toteutetaan myös suoraan yrityksille sekä muille oppilaitoksille eri koulutusasteilla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme erilaisten hankkeiden avulla.

Yhteyshenkilöt:

Sanna Tuukkanen
p. 040 808 5014, sanna.tuukkanen@kpedu.fi
prosessi- ja laboratorioala

Teemu Mäkinen
p. 044 725 0868, teemu.makinen@kpedu.fi 
kaivoskoulutukset, prosessi- ja laboratorioala

Petri Ahoniemi
p. 044 725 0607, petri.ahoniemi@kpedu.fi

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, KPEDU
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola
puh. 06 825 0000
info@kpedu.fi

www-sivut
LinkedIn
Twitter
FB
Instagram

BRAHELOGOJPG.jpg

Neljä eri osaamisalaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut. Koulutuskeskus Brahe tarjoaa sinulle ajanmukaiset ja joustavat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja Tervahovinkadulla Raahessa (tekniikan alat ja palvelualat), Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat) sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa (luonnonvara-alat). Lisäksi Oulussa Kaakkurissa järjestetään tekniikan alan koulutusta.

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Oppisopimuskoulutus on käytännönläheistä ammatillista koulutusta.  Oppisopimuskoulutus soveltuu erinomaisesti henkilöstön ajantasaisen osaamisen kehittämiseen. Tutkinnon osat palvelevat mm. täsmäosaamisen kehittämistä.

Eveliina Noponen, 040 663 8815, eveliina.noponen@brahe.fi
Leo Aho, 044 439 4332, leo.aho@brahe.fi
Sari Alajoki, 040 135 7163, sari.alajoki@brahe.fi

Koulutuskeskus Brahe
Tervahovinkatu 2
92150 Raahe
Puh. 040 135 7160
info@brahe.fi

www-sivut
FB
Instagram
LinkedIn

osao_rgb_sininen.png

OSAOssa on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille.

Työpaikoille tarjoamme pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä sekä räätälöityjä palveluja. Suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten soveltuvat ratkaisut!

Palvelumme Pohjois-Suomen suurhankkeisiin ja tekniikan alojen yrityksille:

 • henkilöstön tutkinto- tai tutkinnon osa -koulutus
 • kortti-, lyhyt- ja pätevyyskoulutukset
 • työvoimakoulutus yritysten rekrytointi- tai muutostilanteissa
 • uusien teknologioiden demo- ja testiympäristöt yritysten käyttöön
 • hanke- ja kehittämisyhteistyö

Yhteyshenkilö:
Leena-Kaisa Isotalo
koulutuspäällikkö
p. 050 345 9324
leena-kaisa.isotalo@osao.fi

Koulutuskuntayhtymä OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu
p. 040 141 5140 
info@osao.fi

​​​OSAOn yksiköiden yhteystiedot

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn

lapinamk_rgb.jpg

Lapin korkeakoulukonserni on kansallisesti ja kansainvälisesti johtava arktisen tutkimuksen ja osaamisen toimija ja edelläkävijä. Se on kahden korkeakoulun yhteisö, jonka erikoisosaaminen kohdistuu arktiseen globaaliin vastuullisuuteen, kestävään matkailuun sekä tulevaisuuden palveluihin ja etäisyyksien hallintaan.

Lapin korkeakoulujen tehtävänä on luoda uutta tietoa ja osaamista arktisen alueen hyvinvoinnille ja toimintaedellytyksille ja vahvistaa toimijoiden ja yhteisöjen vastuullisuutta. Lapin korkeakouluyhteisö tarjoaa opiskelijoille innostavan opiskeluympäristön, jossa digitaaliset ratkaisut, työ- ja elinkeinoelämän yhteydet sekä osallisuus koulutus- ja tutkimusverkostoihin ovat olennainen osa opintoja.

Yritykset ja muut yhteisöt hyötyvät AMK-yhteistyöstä. Ne saavat uutta osaamista, tietoa ja resursseja toimintaansa. Olemme luonteva kehityskumppani pohjoisille toimijoille ja luotettavinta lajia myös tutkimuskumppanina.

Käänny puoleemme kun haluat kehittää yrityksesi tai organisaatiosi toimintaa ja palveluita! Palveluperiaatteemme on, että opimme yhdessä, luotamme toisiin ja kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lapin ammattikorkeakoulun noin 500 asiantuntijaa ovat palveluksessasi. Valmiiden palvelutuotteiden lisäksi kehitämme uusia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Toimintamme avoimuutta on, että toimimme eettisesti, luottamuksellisesti, ja osallistavasti. Avoimuutta on myös se, että tunnistamme reunaehdot, milloin asiakassuhde vaatii kehittyäkseen esimerkiksi salassapitosopimuksia.
 

Yrityksille ja yhteisöille - Lapin AMK

Yhteyshenkilöt:

Lauri Kantola
p. 050 337 6901, lauri.kantola@lapinamk.fi
Arktiset luonnonvarat ja talous, Uudistuva teollisuus

Jouko Isometsä
p. 044 478 0231, jouko.isometsa@lapinamk.fi
Arktiset luonnonvarat ja talous, Uudistuva teollisuus

Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
020 798 6000

Kemin kampus
Tietokatu 1
94100 Kemi

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn

Toimistokayttoon_Englanniksi-08.png

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Lue lisää: https://www.oamk.fi/fi/koulutus

Ammattikorkeakoulututkinnot ovat käytännönläheisiä korkeakoulututkintoja, joiden laajuus on 210–270 opintopistettä ja kesto 3,5–4,5 vuotta. Ammattikorkeakoulututkintoja on tarjolla sekä päivä- että monimuotototeutuksena. Monimuotototeutus sopii usein työn ohessa opiskeluun, sillä opetusjärjestelyissä hyödynnetään päiväopetuksen lisäksi verkko-, ilta- ja viikonloppuopetusta. 

Oamk Highway – tie lukiosta tai ammatillisesta oppilaitoksesta Oamkiin

Varmista opiskelupaikkasi Oulun ammattikorkeakoulussa jo lukiossa tai opiskellessasi ammatillista tutkintoa! Olemme aloittaneet uudenlaisen yhteistyön, jossa toisen asteen opiskelijalle luvataan opiskelupaikka tekniikasta tai luonnonvara-alalta, jos hän suorittaa opiskeluaikanaan Oamkin määrittelemät 15 opintopistettä sekä toisen asteen koulutuksen. 

Opinnot voi suorittaa milloin vain toisen asteen opintojen aikana ja ne ovat opiskelijalle maksuttomia. Opiskelupaikkaa tulee hakea kahden vuoden sisällä, kun toisen asteen tutkinto on suoritettu. Suorittamasi opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa valmistumistasi. Oamk Highway -opiskelijana haet tutkinto-opiskelijaksi erillisessä haussa.

Lisätietoja: www.oamk.fi/highway

Yhteyshenkilö:
TKI päällikkö: Vähähiilisyyden painoala
Rauno Toppila
p. 0406888439
rauno.toppila@oamk.fi
LinkedIn

Oulun ammattikorkeakoulu
TKI yksikkö | Centre for Research and Innovation
Yliopistokatu 9
90570 Oulu

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn

yliopisto vaaka.png

Oulun yliopisto tekee monipuolista yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa vastatakseen muuttuviin tieto- ja työelämävaatimuksiin sekä edistääkseen yhteiskunnan hyvinvointia ja kilpailukykyä. 

Oulun yliopisto on aktiivinen yhteistyökumppani monelle yritykselle. Yliopiston kautta on mahdollista löytää osaavia työntekijöitä ja asiantuntijoita, tiloja ja tutkimuslaitteita, ratkaisuja tutkimusongelmiin sekä täydennyskoulutusta.

Innovaatiokeskus tukee yritysten yhteistyötä Oulu yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Innovaatiokeskus auttaa elinkeinoelämää käyttämään tutkimusta innovaatioiden ja tuotteiden kehityksessä. Keskitettyjen palvelujen kautta yritykset hyötyvät lähes 25 000 osaajan viimeisimmästä tietotaidosta. Ota yhteyttä innovaatiokeskukseen: innovaatiokeskus@oulu.fi

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti on kansainvälinen tutkimusinstituutti, jonka tehtävä on mikroyrityksiin ja niiden toimintaedellytyksiin kohdistuva tutkimus ja koulutus. Instituutin tutkimusteema on mikroyritysten toiminnallinen erinomaisuus. Kerttu Saalasti Instituutti tuottaa näyttöön perustuvaa tietoa mikroyrittäjyyden sekä mikroyrittäjyyttä edistävien tulevaisuuden tuotantoteknologioiden ja alueellisen erinomaisuuden näkökulmista. Mikroyrityksiin keskittyvänä tutkimusinstituuttina Kerttu Saalasti Instituutti on ainoa laatuaan Suomessa ja kansainvälisesti.

Instituutin tutkimus tukeutuu tutkimusyhteistyöinfrastruktuureihin, joita ovat Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE, tuotantoteknologioihin keskittyvä ELME-studio ja monitieteinen maanalainen tutkimusinfrastruktuuri CallioLab. Instituutti kehittää suunnitelmallisesti näitä infrastruktuureja yhteistyöorganisaatioiden kanssa.

Yhteyshenkilö:

Johtaja Matti Muhos
p. 0400 407590
matti.muhos@oulu.fi

Oulun Yliopisto
PL 8000
90014 Oulun yliopisto
oulun.yliopisto@oulu.fi
Puh. 0294 48 0000

Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti instituutti
Pajatie 5, 85500 Nivala

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn

Logo-Rastor-Instituutti_800px.jpg
Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä.

Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja urapalveluita uran eri vaiheisiin.

Olemme uudistaneet ihmisten osaamista ja aikaansaaneet kasvua vuodesta 1930 lähtien, joten tämän me taidamme.

Tule ja kasva täyteen ammatilliseen mittaasi kanssamme!

Tutustu koulutustarjontaamme https://www.rastorinst.fi/  

Yhteyshenkilö:

Satu Kristo
tarjoomapäällikkö
p. 040 150 4337, satu.kristo@rastorinst.fi

Rastor-instituutti ry
Revontulentie 7     
02100 Espoo

Sepänkatu 20, 1.krs
90100 Oulu
p. 010 473 61 (vaihde)
koulutuspalvelut@rastorinst.fi

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn

taitotalo.png

Taitotalo: Kirkkaasti parempaa aikuiskoulutusta

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.

Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurin toimija

Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen lyhytkoulutusta.

Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.

Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Järjestämme koulutusta ja valmennusta päivisin, iltaisin sekä verkossa.

Tutustu Taitotalon vuoden 2022 avainlukuihin tästä.

Määrittele tarpeesi, tai pyydä meitä auttamaan siinä, ja valitse koulutustarjonnastamme, mitä tarvitset!

Asentaja, hoitaja vai esimies – onnistut kyllä!

Koulutamme ammattilaisia yli 30 toimialalle. Kouluttajamme ovat oppimisen ammattilaisia, ja lisäksi heillä on käytännön osaamista kouluttamiltamme aloilta. Tästä syystä pystymme tarjoamaan työelämän viimeisintä tietoa pedagogisesti hyvin pureksituissa paketeissa.

Yhteyshenkilöt:

Pekka Pirnes p. 050 309 8185, pekka.pirnes@taitotalo.fi
Eero Toivanen p. 0500 419 607 eero.toivanen@taitotalo.fi
Ilkka Lassila p. 050 544 8524, ilkka.lassila@taitotalo.fi
Riku Silván p. 050 345 8337, riku.silvan@taitotalo.fi

Taitotalo, Oulu Haaransuontie 8 B 90240 Oulu

Taitotalo Valimotie 8 00380 Helsinki asiakaspalvelu@taitotalo.fi

www-sivut
FB
Instagram
Twitter
LinkedIn