Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua pohjoinenkoulutus.fi ja on laadittu 27.9.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Verkkosivusto ei ole seuraavilta osin täysin vaatimusten mukainen:

Toimintavarmuus

  • Iframe-elementeiltä puuttuu nimi
    Sivustolla on joitakin upotettuja elementtejä (esim. Youtube-videoita), joista puuttuu selite (title-arvo).
    WCAG 2.1 ohjeistuksen saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 4.1.2 Nimi, rooli, arvo.

Muu ei saavutettava sisältö

Sivustolla saattaa olla lisäksi seuraavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin, eikä välttämättä täytä saavutettavuusvaatimuksia:

  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia

Palautetta sivuston saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivustolla? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi! Ilmoita saavutettavuuspuutteet sähköpostilla osoitteeseen eveliina.noponen@brahe.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.
Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000